Classic Kabelboom Company

Waar u de draad kwijt bent pakken wij hem weer op 

    Route en contact

 

Vanwege aanhoudende familieomstandigheden zijn we het best bereikbaar via email. Telefonisch is het het proberen waard maar geen garantie dat we deze opnemen. Er veranderd niets aan onze service en we voorzien u indien mogelijk "op afstand" nog steeds van zinvolle tips maar deze gaan tijdelijk niet meer telefonisch maar via email. Mocht directe interactie toch handiger zijn dan bellen we u. Een email kan via het onderstaande contactformulier of een directe email indien u meer informatie of bestanden/foto's wilt meesturen. Een antwoord op uw email kan naar gelang onze huidige situatie enige tijd op zich laten wachten. Excuses voor het ongemak.


Classic Kabelboom Company gaat zeer zorgvuldig om met persoonsgegevens en verwerkt niet meer persoonsgegevens dan strikt noodzakelijk voor het opstellen van een offerte of het uitvoeren van een overeenkomst. Ons privacybeleid vind u hier.


LET OP! Bij foutief ingevoerde gegevens op het contactformulier zoals een e-mail adres met een tikfout kunnen we u geen reactie sturen. We zien alleen de door u ingevulde gegevens, niet de herkomst of het e-mail adres waarmee het contactformulier is verstuurd. 


                                       

Classic Kabelboom Company
Kreuzendijk 6
7671SC Vriezenveen

 
Onze werkplaats bevindt zich aan de

Virulyweg 41A

7602 RG Almelo

Dit is geen postadres.

Bezoek alleen op afspraak.


Openingstijden ma t/m vrij 9:00 tot 17:00